2020 guide til backpacking

0
1462

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Kalenderen siger 2020, og du skal på backpacking i det nye år. Her får du en 2020 guide til backpacking, så du er helt up to date med rejseudstyr og -destinationer.

Start med at undersøge ’Nyheder’ hos de forskellige butikker, der sælger rejseudstyr. Der bliver konstant udviklet på backpacks og udstyr, så det bliver bedre, lettere og måske billigere. Det betyder ikke, at du skal have det nyeste af det nyeste. Men hvis din rygsæk eller dit udstyr trænger til en fornyelse, er det en god idé at undersøge, om der er kommet nye modeller eller nye features, som er værd at investere i.

Den klassiske charterrejse er ikke så populær, som den har været. Til gengæld sker der en stigning i antallet af backpackere, hvilket smitter af på de bedste rejsedestinationer i 2020. Tjek denne korte guide til 3 backpacking destinationer i 2020, inden du bestiller din rejse.

Japan har vundet indpas hos rejselystne backpackere. Japan byder på spændende kultur, unikke templer, hektiske storbyer, lækker mad, smuk natur og et high tech samfund, som man bare må opleve i 2020.

Farverige Mexico er stadig fantastisk i 2020. Oplev fascinerende ruiner, smukke naturreservater, underjordiske cenoter og fede aktiviteter som rappelling og snorkling.

Maldiverne er landet, du skal besøge i 2020, hvis du drømmer om bountystrande og turkisblå vand, som du kan spejle dig i. Eksperter forudsiger, at Maldiverne er et af de lande, der vil få store konsekvenser, hvis vandstanden stiger. Derfor er Maldiverne helt sikkert et af de lande, du skal opleve i 2020. Havet omkring Maldiverne gemmer også på nogle af verdens bedste dykkerspots, så hvis 2020 er året, hvor du planlægger den ultimative dykkerrejse, er Maldiverne the place to be.

Rejsebureauet Adventuredk tilbyder grupperejser til alle ovenstående destinationer. Tag et kig i deres rejsekalender for 2020. Du kan også finde en masse backpacker inspiration til din rejse i 2020.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here