3 tips til et flottere dig, når det skal gå hurtigt

0
1148

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I denne artikel, ser vi nærmere på tre nemme tips til hurtigt at forvandle en dag, hvor alt ser ud til at gå galt udseendesmæssigt til en god dag, hvor du kan være dig selv bekendt, uden at bruge for meget tid på det!

  1. Træt og kedeligt ansigt

Hvis dit ansigt ser tørt og trist ud, kan du bruge rouge også kendt som kindrødt som en opfrisker, der kan få farverne frem i dit ansigt igen. Sørg for at bruge en god og dækkende kindrødt. Du finder et stort udvalg af gode rouge, blush og kindrødt her.

2. Kedeligt fladt hår
Vi kender allesammen de dårlige hårdage, hvor håret bare ikke vil hvad vi vil. Er håret kedeligt og fladt, kan du prøve dig med en saltvandsspray, der gør dit hår tykkere og mere fyldigt. Det gør det nemmere at style og sætte håret på lige præcis den facon du ønsker.

Du kan finde saltspray her.

3. Tørt og træt ansigt
Er dit ansigt tørt og ser du træt ud? Så bør du prøve dig med en ansigtsserum. En ansigtsserum går mere i dybden og fugter mere effektivt end en almindelig ansigtscreme, uanset om der er tale om en nat- eller dagcreme.

Se et stort udvalg af dejlige ansigtsserums her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here