3 tips til, hvordan du får arrangeret en god ferie med en større gruppe

0
285

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når en ferie skal arrangeres, kan det være en uoverskuelig affære – og hvis det er en ferie for en større gruppe, bliver det bestemt ikke mindre uoverskueligt. Vi har derfor samlet tre gode fif til, hvordan du får arrangeret en god ferie for din store familie, dine venner eller måske for firmaet. En ferie behøver ikke blive planlagt ned til punkt og prikke, men der er nogle væsentlige ting, som er vigtige at få planlagt inden afgang.

Hvis du har fået rollen som arrangør af ferien, kan det være en rigtig god idé at lave en slagplan for de overordnede ting, hvorefter du kan uddelegere. Det er vigtigt, at du uddelegerer lidt ansvar, da man umuligt kan stå med alle aftaler og opgaver selv. Uddeleger derfor ansvaret, så snart du har styr på den overordnede slagplan.

Tip 1: Find en destination, der er sjov for alle

Der skal tages højde for alle i gruppen, når I tager på en gruppeferie, hvorfor du skal vælge en destination, som er sjov og spændende for alle. Målgruppen er nem at tilfredsstille, hvis det er en firmaudflugt, fordi alle er voksne mennesker – men hvis du skal planlægge en ferie med familien, hvor der også er børn, skal du som regel være lidt mere opfindsom.

Skal I på firmaudflugt, er det anbefalelsesværdigt at lave noget aktivt sammen. Det kan være bouldering, gokart eller en tur i kabelpark for at stå på wakeboard eller vandski. Med familien kan det være lidt anderledes, men der er mange flere muligheder. Hvis I skal på ferie, kan I vælge at tage over grænsen for at opleve en anden kultur, men der er også mulighed for vandland eller forlystelsesparker herhjemme.

Tip 2: Transport – hvordan kommer I til destinationen?

Når I rejser flere sammen, er én af jeres bedste muligheder at leje en minibus med chauffør. Lej en minibus, hvor I alle sammen kan sidde. På den måde bliver I ikke allerede opdelt fra starten, da I alle sammen bliver kørt til destinationen sammen. At leje en minibus vil også være mere miljørigtigt, når alternativet er, at I alle kører i jeres egne biler.  

Man kan også leje en minibus til at køre over grænsen, hvorfor du også kan vælge denne løsning, hvis du rejser til et andet land med familien eller vennerne på ferie. Der er også mulighed for fly. Dette er måske et dyrere alternativ, men alt efter hvor lang tid I skal være af sted, kan det være, at det kan betale sig at give dét ekstra og til gengæld få lidt mere tid på selve ferien.

Tip 3: Hvor skal I bo?

Når du har styr på destinationen og transporten, er det en god idé at finde en løsning på, hvor I kan sove henne. Destination, transport og overnatning er de tre vigtigste faktorer, når det kommer til rejsen. Er dette på plads, kan I sammen finde ud af, hvad I gerne vil lave på ferien, hvad I vil se, og hvor I gerne vil spise i løbet af ferien.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here