4 fede tips, der presser mobilregningen i bund

0
1037
4 fede tricks til at spare penge på mobilregningen
4 fede tricks til at spare penge på mobilregningen

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mobilpriser stiger hele tiden, fordi vores smartphones hele tiden bliver mere og mere intelligente. Vi kan med andre ord mere med dem, end vi kunne tidligere. Derfor er det også relevant at spørge sig selv, hvor man kan spare penge henne, når det kommer til telefoni. Og der får du her fire gode råd til, hvordan du gør. 4, for at være helt konkret.

Lad være med at købe på afbetaling

Der findes mange måder, du kan betale mindre for din månedlige regning. En af dem er ved at lade være med at købe på afbetaling. Det er der ingen grund til, medmindre du selvfølgelig ikke har pengene på det tidspunkt, du køber din mobiltelefon. Er det tilfældet, bør du spørge dig selv, hvorvidt du egentlig har behov for en mobiltelefon, der er så dyr, som den, du skal afbetale på.

Lad være med at være loyal overfor ét teleselskab

Når du skal have nyt abonnement, er det vigtigt, at du ikke bare vælger det første og det bedste. Du bør altid sammenligne priser på de forskellige abonnementer, for de skifter hele tiden. Derfor er det også en god idé at skifte engang i mellem, hvis der kommer et bedre tilbud. Du behøver ikke at være loyal over for dit teleselskab.

Ring til dit teleselskab og pres prisen

Er du ikke interesseret i at skifte teleselskab, bør du overveje at ringe til dem for at presse prisen. Og her må du gerne pynte på sandheden ved at sige, du har fået et bedre tilbud et andet sted. Du skal selvfølgelig sige, at du ikke er interesseret i at skifte, fordi du er glad for deres løsning, men du vil gerne have, at de matcher prisen. Om den er fiktiv eller ej.

Vælg det rigtige abonnement

Mange betaler for meget for deres abonnement, fordi det ikke matcher deres forbrug. Det er ikke nogen god løsning, så du bør altid undersøge, hvor meget tale, data og sms du rent faktisk bruger, inden du vælger, hvem du skal have dit abonnement hos.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here