4 tips, du bør vide, inden du køber en brugt telefon

0
1085

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

 

Hvis du overvejer at købe en brugt iPhone privat, skal du vide, at der er forskellige ting, du ikke får med. Eksempelvis får du ikke nogen garanti med. Her får du 4 tips, som du bør kende, inden du kaster dig hovedkulds ud i brugtmarkedet. Du risikerer nemlig at blive snydt.

  1. Har telefonen vandskade?

Vand- og fugtskader er noget, der hurtigt kommer i din telefon. Du har mulighed for at spotte dem, hvis du tænder den telefon, du overvejer at købe, for at se, om skærmen virker eller om den er i stykker. Lyser den uklart, eller er der hvide pletter på, så vil den ofte have en vandskade

2. Er batteriet stadig i orden?

Der er ingen grund til at købe en telefon med et fladt batteri. Derfor bør du bruge lidt tid på at sidde og bruge telefonen, så du kan se, hvor hurtigt den mister strøm. Det er selvfølgelig lidt krævende, hvis du skal sidde med den foran sælger, men ikke desto mindre er det nødvendigt.

 

3. Er telefonen for billig?

Din telefon kan sagtens være for billig. Det er ikke et godt signal, hvis den bliver solgt meget billigere end de andre, der er på markedet, og derfor bør dine alarmklokker også ringe, hvis det er alt for billigt.

4. Er telefonen nulstillet?

Du bør altid sørge for, at din telefon er nulstillet, når du får den fra sælger. Ellers kan du ikke bruge den, og det er ærgerligt. Ellers kan du lige så godt købe en ny iPhone uden abonnement.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here