5 tips til når du skal vælge din sofa

0
594

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sofaen er en central del af et hvilket som helst rum. Den agerer automatisk som tyngdepunkt for resten af rummet – sofaen suger alt opmærksomhed, og alle andre møbler og genstande i rummet cirkulerer om sofaen. Derfor er det vigtigt at vælge den helt rigtige sofa, for hvis sofaen ikke passer ind med resten af rummet, ja, så passer resten af rummet heller ikke. Sofaen er alfa omega for et fungerende rum i form af det visuelle og det essentielle. Men hvordan ved du så lige, at den sofa du vælger netop passer? Og hvordan ved du, hvilken en du skal købe?

Der er mange ting at have fokus på

Når du skal udvælge sofaen, er der mange ting, du kan fokusere på og have med i tankerne inde i butikken eller online. Her er nogle af de overvejelser, der kan hjælpe dig allermest i din udvælgelsesproces:

  • Gå efter de gode tilbud. En billig sofa er ikke automatisk lig med en god eller passende sofa, men hvis du kan finde en billig, der møder alle dine kriterier, gælder det om at slå til – du kan ofte finde tilbud på flotte sofaer rundt omkring.

  • Hvor skal sofaen stå? Hvis dit rum har specielle vinkler, skal sofaen kunne placeret i disse vinkler. Hvis du har et stort vindue pegende direkte imod sofaen, skal du være opmærksom på, at nogle farver til at falme hurtigere.

  • Hvilket stof? Lædersofaer bliver ofte set som højere kvalitet. Der findes forskellige typer stofsofaer – b.la. vævede stoftyper og strikkede stoftyper.

  • Vil du have en justerbar sofa? Nogle sofaer indeholder plads til opbevaring eller kan omskiftes til en mindre størrelse via mekanik.

  • Siddekomforten. Du kan oftest vælge mellem ”serpentine springs” eller ”eight-way hand-tied springs”. De førstnævnte er fine, men kan blive værre med tiden, hvorimod den anden har højere komfortkvalitet.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here