Beskyt dig mod indbrudstyve

0
408

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er vigtigt at passe på sine ting, om de er dyre eller ej, så er det dine ejendele og ingen andres. Dem skal man jo helst ikke dele ufrivilligt ud. Om så det er i huset eller i din forretning, er det en god idé at optimere sin sikkerhed, hvis man nu skulle komme ud for b.la. tyveri. Hvis man bor i en storby, hvor der tit forekommer kriminalitet, så er det godt, at komme det i forkøbet. Og især under corona har en masse mennesker enten kedet sig eller haft brug for et par håndører. Det er ærgerligt, hvis du skal finde dine smykker på DBA.

Få dig et ordentlig låsesystem

Lad os starte fra toppen. Hvis man skal være helt sikker på at komme uden om tyveri, så skal man have sig et ordentlig låsesystem. Mange gamle døre er nemme at bryde ind ad, men med et ordentlig låsesystem, så har tyven ikke en chance. Låsesystemer til hjemmet eller til butikken kan være en god idé, hvis man kan være urolig for indbrud. Det giver en ro at vide, at du ikke skal spekulere over, hvornår det bliver din tur. De kan både findes trådløse, manuelle og elektroniske. Du kan bruge apps eller nøgle. Der findes så mange løsninger på god sikkerhed. Skal du vide mere før du investerer, så kan du søge på nettet eller finde en låsesmed I Roskilde, Slagelse, Holbæk eller din nærmeste storby.

Dit vindue skal ikke være en åben indgang

Sørg for at dine vinduer ikke er for nemme at brække op. Det ses ofte, at tyven er kommet ind gennem vinduet. Hvis du har et gammelt vindue med en rådden ramme, så er det utroligt let at brække op. Det eneste tyven mangler er bare et koben og nogle arm muskler, så er den ikke længere. Du behøves ikke splinternye vinduer, men i hvert fald vinduesrammen skal være intakt.

Lys kan skræmme tyven væk

En anden rigtig god løsning kunne også være at investere i udendørslamper med sensor. Alle indbrud sker selvfølgelig ikke om natten, men hvis det hænder, så vil indbrudstyven stå i spot, og så vil du, hvis du er inde i huset, eller din nabo have mulighed for at se tyven. I mange tilfælde vælger tyven også helt at forlade stedet, fordi det er for synligt.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here