Derfor bør din næste rejse gå til Kenya

0
1275

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når folk snakker rejser, er det de færreste, der nævner Kenya. Drejer det sig om safari er det især Tanzania, danskerne vælger. Tanzania har da også en masse at byde på, men folk glemmer ofte nabolandet Kenya, hvilket er en skam. Kenya har nemlig meget mere at byde på, end mange mennesker går, og tror. Så selvom det er knap så populær en destination som Tanzania, har Kenya uden tvivl lige så meget at byde på.

Hvilken natur kan jeg forvente i Kenya?

Når det kommer til oplevelser i naturen, har Kenya masser at byde på. Når du stiger ud af flyet vil du højest sandsynligt befinde dig i Jomo Kenyatta Lufthavn i hovedstaden Nairobi. Lige udenfor Nairobi ligger Nairobi National Park. Du har altså allerede en kæmpe safaripark lige ved siden af din ankomstdestination. Det vil derfor ikke være usædvanligt, at du har set strudse, bøfler, zebraer og så videre allerede inden du ankommer til dit hotel. Derudover har Kenya også fantastiske og smukke naturområder som for eksempel Mount Kenya. Cykelsafari finder du i Hell Gate, hvis du vil helt tæt på dyrene. Læs mere her om de forskellige safarimuligheder.

Hvad kan jeg ellers opleve i Kenya?

Safari er langt fra det eneste, Kenya har at byde på. Du finder pulserende storbyliv i hovedstaden Nairobi, samt i havnebyen Mombasa. I Mombasa finder du ligeledes kridhvide sandstrande og turkisblåt havvand. Her er der mulighed for at dase ved stranden med en drink i hånden. Karen Blixen har lagt navn til et helt område i Nairobi, og hendes ranch er bestemt også et besøg værd, hvis du er interesseret i det. Er du til bjergbestigning og en aktiv ferie, findes der guidede ture på Mount Kenya og lange zip-lining baner i taxaafstand fra Nairobi. Derudover er Kenya en gammel engelsk koloni, så engelsk er velkendt blandt befolkningen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here