Dette skal du være opmærksom på, når du vasker tøj

0
100
tørrestativer

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er mange pligter i hjemmet, der desværre ikke er så sjove. Derfor bliver man dog nødt til at lave dem alligevel. En af pligter er at vaske tøj. Det kan være, det også er en af de pligter, du personligt har set dig sur på? Det er stadig vigtigt, at du gør det ordentligt, og det er sikkert også i din egen interesse, hvis du gerne vil have, at dit tøj holder sine gode kvalitet mange år frem.

Husk at farvesortere

En af de mest kendte ”vaskeregler” er, at man ikke må vaske farverigt og hvidt tøj sammen. Det kan i nogle tilfælde godt lade sig gøre, uden at der sker noget. Til gengæld ved du aldrig, hvornår du lige er uheldig, og er det så ikke bedre at være sikker til at starte med? Det kan også være, du har en bitter erfaring med dette fra det praktiske liv. Hvis bare man glemmer én rød sok sammen med hvidt, så kan det betyde, at alt tøjet kommer ud af vaskemaskinen som lyserødt.

Glem alt om at tørre i tumbler

Det kan godt være, at det hele går lidt hurtigere, hvis man bare smider al tøj i tørretumbleren. Der er dog ikke noget tøj, der har godt af at komme i tørretumbleren, og så er der i øvrigt meget tøj, der tager direkte skade af det. det er meget bedre, hvis du anskaffer dig et tørrestativ i stedet for. Læs mere om tørrestativer her. Så er du også meget mere sikker på, at alt dit dejlige tøj – det kan f.eks. være, at du har en dejlig morgenkåbe – kommer til at holde meget længere. Det kan godt være, det tager lidt længere tid at hænge tøjet op – men du kommer til at have det i længere tid!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here