Drømmer du om et nyt smil?

0
586

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Tænder udgør en stor del af vores ansigt. Det er smilet, man møder folk med. Smilet, der giver en karakter og smilet, man tager frem, når man er i godt humør. Men for nogle er det faktisk svært at smile. Ikke fordi det er fysisk umuligt, men fordi de er så kede af deres tænder, at de bliver flove over at vise dem frem.

Du kan stadig nå det!

Mange forbinder tandrettelser med unge mennesker i puberteten. Det er dog kun de, der har fysiske problemer – eller senere vil få det – der får rettet sine tænder. Man får ikke rettet sine tænder som ung af kosmetiske årsager.

Men de psykiske konsekvenser kan være lige så slemme som de fysiske. Vi kan ikke undgå at vise vores tænder nogle gange, og forsøget på at lade vær kan uden overdrivelse siges at hæmme livskvaliteten.

Det kan hæmme en i forskellige sociale sammenhænge og trykke på selvtilliden. Hvis det er tilfældet ved dig, så kan det være, at du skal overveje, om du er en af dem, der virkelig vil få meget ud af en tandregulering.

Sådan gøres det

Bevæger dine tanker sig straks hen på de ucharmerende togskinner, elastikker og lignende? Det er måske det, de fleste forbinder med ordet “bøjle”.

I dag behøves man dog ikke at gennemgå samme uæstetiske oplevelse for at få pæne tænder. I dag fremstiller man tandbøjler, det næsten ikke er til at se på tænderne, fordi bøjlen er tandfarvet. Der findes også bøjler, som ligner gennemsigtige plastikskinner.

Det er forskelligt, hvor lang tid det tager, før det ønskede resultat opnås. For nogle kan det dog tage så kort tid som 3 måneder – men det afhænger naturligvis fuldkomment af, hvilke rettelser der skal foretages.

Det er desuden ofte kun de forreste seks, man vælger at rette. I de fleste tilfælde er det nemlig kun disse, man kan se, når folk smiler eller taler.

Hvis du er meget hæmmet af dine tænders udseende, kan det være, at det ville betale sig for dig at få foretaget en tandregulering. Klik her – og læs mere om tandregulering.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here