Drop reoler og skabe i den lille stue

0
2803

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Indretning er noget, som rigtig mange går op i, og som der er mange der har en holdning til, for hvad er god indretning og hvad er ikke. I sidste endte handler det hele om, hvem der bor det, for indretningen skal passe til beboerne af huset eller lejligheden. En ting som langt de fleste gerne vil have er mere plads især i bylivet, hvor mange bor i lejligheder.

Der findes mange indretningstips til hvordan du får mere ud af dine m2, og her er endnu et til samlingen. Det er samtidig en af de mest enkle og dermed letteste at huske, men samtidig et af de mest effektive i forhold til at få mere plads, eller i hvert fald få stuen til at syne af mere.

Alt væk fra gulvet

I alt sin enkelthed handler det om at fjerne så meget som muligt fra gulvet, da et fyldt gulv for rummet til at syne meget mere mindre, end det er. Står der eksempelvis mange reoler eller skabe stående, så kommer rummet meget nemt til at virke mindre, fordi den frie gulvplads bliver mindre.

Det du så rent faktisk har stående på gulvet, bør du have stående helt ude ved væggen, hvis du gerne vil have fornemmelsen af et større rum.

Vælg hylder

Du har sandsynligvis brug for en masse opbevaringsplads, hvilket også er grunden til at de fleste have skabe og lignende. For rummet skyld kan det være en rigtig god ide at udskifte så mange som muligt af de tunge møbler med hylder af forskellig slags. Du kan finde en masse lækre hylder her.

Det kan godt være, at du ikke kan udskifte alle skabe og reoler med hylder, men hver m2 gulv du kan frigive er med til at gøre din stue større.

Lyse gardiner og farver

En anden ting der er med til at få rummet til at syne større er lyse farver på væggene og ikke mindst at vælge lyse gardiner. Især hvis du ofte har gardinerne trukket for, er det det essentielt at de er i lyse farver.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here