Elsker din hund også at ligge foran pejsen? Så få 3 tips til hvordan du undgår at den bliver helt støvet af asken

0
969

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Mange hunde elsker at ligge og varme sig selv foran den varme pejs. Men når man tænder op for en pejs, så kommer der aske, det er ikke til at undgå. Men når hunden så ligger sig foran pejsen, så vil den få aske i pelsen og dermed kunne drysse det rundt i hele huset. Heldigvis er der flere måder hvorpå du kan undgå at få askerundt i hele huset. Læs med her og få tre tips til hvordan du undgår at din hund for spredt asken fra pejsen rundt i dit hus.

Brug en aksestøvsuger

Der er ikke ret mange normale støvsugere der kan støvsuge aske op grundigt nok. Derfor vil det i mange tilfælde være nødvendigt med en rigtig askestøvsuger, hvis du ønsker at støvsuge asken grundigt væk. Udover at din hund ikke vil få asken i pelsen, så vil det desuden også give dit et bedre inde klima og et renere hjem. Aske lægger sig nemlig som støv og vil se både beskidt ud og gøre dit indeklima væsentligt dårligere. Der er derfor flere fordele ved at anskaffe sig en god og effektiv askestøvsuger når har en pejs.

Giv din hund en ekstra god hundekurv

Du kan også vælge at forære din hund en ekstra god hundekurv eller hundeseng som den i stedet vil foretrække. På den måde kan du selv bestemme hvor det er, at du ønsker at din hund skal ligge og slappe af henne og dermed undgå at den lægger sig lige foran pejsen. Din hund vil stadigvæk ligge dejligt og nyde at slappe af og du vil undgå at få aske rundt i hele huset.

Undgå en åben pejs eller brændeovn

Udover ovennævnte vil det også være en god ide at undgå en åben pejs eller brændeovn. Med en lukket pejs vil du minimere at den aske der bliver dannet af ilden, kommer ud i dit hjem.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here