Er dine nøgler over 10 år gamle? Så skal du være opmærksom på dette

0
1183
noegler
noegler

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Låsen er en central del af hjemmet. Det er her, vi kommer ind og ud af vores hjem — og det er her, vi låser døren, når vi ikke er hjemme, sover eller laver noget andet, der kræver vores fokus. Det er desværre også her, det er let for tyvene at lukke sig ind i vores bolig.

Men hvis låsen ikke virker, er det ikke bare let for tyvene at komme ind i din bolig; du får heller ikke penge fra forsikringen, hvis der har været indbrud i din bolig. Det kommer til at betyde, at du mister alle dine ting uden at få erstatning.

Det er altså et sted, der er dumt at spare, hvis du gerne vil være helgarderet. Og det er især en god idé her i sommeren, hvor du sikkert har planlagt en rejse til udlandet eller skal være væk fra hjemmet i flere dage. Husk på, at en strandtur sagtens kan have en varighed, der gør det muligt for tyvene at bryde ind i dit hjem.

Men hvordan sikrer du dig så, at din lås virker? Det kan du gøre på forskellige måder, og her får du nogle tips, som du kan bruge, hvis du vil sikre dig, at din lås ikke bare virker, men også lever op til de krav, der er til en lås fra forsikringsselskabets side.

Er dine nøgler mere end 10 år gamle?

Er du i tvivl, bør du spørge en låsesmed. Som tommelfingerregel siger man, at hvis dine nøgler er mere end 10 år gamle, bør du kontakte en uddannet låsesmed, der kan vurdere, hvorvidt de skal skiftes ud, eller du kan beholde dem. Hvis dine nøgler er slidte eller ikke svarer til tiden, bør du også få dem udskiftet, da det gør det lettere for tyvene at komme ind i dit hjem.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here