Få din næste tatovering i hjertet af København

0
354

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Har du nogle tatoveringer? Eller kunne du tænke dig en? Tatoveringer er flotte udsmykninger på kroppen, hvor du således helt selv kan bestemme, hvordan de skal se ud. Det er dog essentielt, at du finder et ordentligt sted, hvor du med sikkerhed ved, at hygiejnen er i top og tatovøren er dygtig.

Trygge rammer

Ønsker du en tatovering? Klik her, hvis du vil finde et sted, hvor der er trygge rammer. Med en shop beliggende i hjertet af København – tæt på Kongens Have – vil du finde en butik med udelukkende kvindelige tatovører, der gør en dyd ud af, at du skal føle dig tryg. Tatoveringer er permanente, og derfor skal de naturligvis laves til perfektion. Desuden skal hygiejnen være i orden, hvorfor der desinficeres efter hver eneste kunde, der har været i butikken. Samtlige regler inden for området overholdes tillige også, hvilket betyder, at du er i trygge hænder.

Bliv inspireret

Måske du allerede på forhånd ved, hvilken tatovering du ønsker at få lavet? Eller måske du derimod ønsker at blive inspireret? Shoppen har en Instagram, som du med fordel kan besøge og herigennem blive inspireret til din næste tatovering. Her kan du således se, hvad tidligere kunder har fået lavet i butikken. Dette kan også være en fordel, hvis du blot ønsker at se, hvordan arbejdet ser ud, hvilket kan gøre det lettere at beslutte, hvorvidt din næste tatovering skal laves her.

Har du spørgsmål?

Hvis du føler dig usikker på noget, eller blot har nogle spørgsmål vedrørende din næste tatovering, er du naturligvis meget velkommen til at kontakte butikken. Åbningstiderne er 09.00-17.30 alle hverdage, hvorfor du altid kan ringe til shoppen i dette tidsrum. E-mail og telefonnummer finder du nederst på websiden, mens du ligeledes har mulighed for at booke en tid inde på websiden, hvis du ved, hvad du ønsker.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here