Få moderne briller der beskytter dine øjne

0
872

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Dine øjne er noget af det vigtigste, du har, og derfor er det naturligvis vigtigt, at du beskytter dem i det daglige. Der er mange ting, som kan skade dine øjne hverdag, og som på andre måder kan påvirke dig gennem det, du kigger på.

En af de ting er skærme fra mobiltelefoner, computere, fjernsyn og så videre. Alle disse enheder udsender et speciel lys, som kaldes for blåt lys, hvilket kan have en skadelig effekt i store mængder.

Det blå lys fra din mobiltelefon kan eksempelvis påvirke din søvn, da de blåviolette lys narrer din hjerne til at tro, at det er midt på dagen, selvom det er sengetid. Derfor er det altid en god idé at lægge telefoner og så videre på hylden nogle timer inden sengetid, så din hjerne rent faktisk har en mulighed for at indstille sig på, at det nu er tid til at sige godnat.

Men du har også en anden mulighed. Hvis du er på udkig efter nye briller, kan du nemlig vælge de smarte bluelight briller, som beskytter dine øjne mod det blå lys i bl.a. mobiltelefoner. Bluelight briller kan ikke beskytte dig mod alt blå lys fra dine skærme, men brillerne beskytter dig alligevel så meget, at de kan have en væsentlig og positiv effekt på din søvn.

bluelight briller giver desuden dine øjne en mulighed for at slappe af gennem en dag, hvor du konstant kigger på skærmen, og derfor vil disse briller både gavne dine øjne og dit energiniveau.

Du finder et væld af moderne kvalitetsbriller inklusiv de praktiske bluelight briller hos Hart & Holm, hvor du kan finde bluelight briller både med og uden styrke. De smarte briller behøver således ikke være forbeholdt dem, der går med briller i forvejen – det er også et godt valg for dig, som bare gerne vil beskytte dine øjne.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here