Få bilen igennem vinteren i et stykke

0
1752

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Nu har vinteren efterhånden været over os i et stykke tid, og selvom landskabet endnu ikke er dækket til i sne, så kan vinteren slide på os alle. De korte dage gør at vores tilværelse for det meste foregår i mørket, og da det på samme tid er bidende koldt, kan det være fristende blot at blive indenfor og hygge. Det er dog ikke kun os som bliver påvirkede af det kolde vejr, det gør vores biler nemlig også. Selvom det måske ikke er den type arbejde vi elsker at klare i det hårde vinterklima, så skal bilen holdes ekstra meget ved lige i løbet af vintermånederne.

Vask bilen hyppigt

Den danske vinter er desværre ikke altid smukt beklædt i sne, men den er tværtimod ofte grå, våd og kedelig. Når vejene er fyldt med vand og sjap, vil skidt oftere blive plasket op i bilen. Dette skidt er dårligt for bilen, da det kan sætte sig steder, hvor det kan ødelægge bilen. Hvis vejene er saltede, vil der også være en risiko for, at bilen ruster. Derfor er det vigtigt, at man ofte vasker bilen grundigt i løbet af vinteren.

Hold hele bilen smurt

Det kolde, våde og beskidte klima påvirker biler ligesom det påvirker os mennesker, og ligesom vi gør en masse ekstra for at holde os selv kørende, er det ligeledes vigtigt, at bilen er i sin bedst mulige tilstand. Dette kan gøres ved at holde samtlige autodele smurte med en god motorolie, som du kan finde her.

Vinterdæk

Selvom vejene endnu ikke har været isglatte, så skal det dog nok komme, og derfor er det bestemt ikke spild af tid at få skiftet sommerdækkende ud med vinterdækkene.

Ha altid en skovl med i snevejret

Når snevejret begynder at falde, er vejforholdende ikke bare svære, da de kan være glatte. Det kan nemlig også være svært at komme frem, hvis man skulle sætte fast i den dybe sne. Derfor er kun en god idé at være forberedt med en sneskovl.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here