Få tjekket din lås op til jul

0
495

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Julen nærmer sig med alt det gode, den indebærer: den gode mad, samværet med familien, hyggelig belysning samt gaver og godter. Julen er jo hjerternes fest. Og nå ja, så kan den desværre også være indbrudstyvenes fest.

Hjerternes eller indbrudstyvenes fest?

En tilbagevendende og glædelig spænding ved julen er, hvorvidt der mon falder en smule sne i år. Et andet spændende element er dog af den lidt mere negative og bekymrende slags nemlig, om man nu går fri af at få uventet besøg på hjemmeadressen, mens man selv holder en hyggelig juleaften ude hos andre familiemedlemmer.
Du kender sikkert bekymringerne ved at forlade hjemmet om eftermiddagen d. 24. eller til en af de mange julefrokoster og julekomsammener, som du er inviteret til i løbet af december. For man hører mange historier om folk, der har oplevet indbrud i julen, og medierne er ikke blege for at bringe historier om det.
Og det er da også med god grund. I hvert fald hvis ikke sikkerheden i dit hus er i top, eller hvis du ikke endnu har fået styr på forsikringerne.
Så hvis du vil lægge bekymringerne bag dig og kunne nyde en jul, hvor du er til stede hos dem, du er sammen med, og ikke lader tankerne flyve for meget hjem til det forhåbentligt tomme hus, så få tjekket låsene op til jul.

Vær på den sikre side

Der er nok at tænke på, når det er jul, og selvom sikring af dit hus kan virke som endnu en uoverskuelig opgave, så er det faktiske slet ikke tilfældet. Det gælder om at lægge sit hus og sine ejendele i de rette trygge hænder – en låsesmeds hænder. Og der er nok af hjælp at hente, fx hos denne låsesmed i Valby.

Låsesmeden kan blandt andet hjælpe dig med at få repareret låse, med at tilføje koder til dine låse og med at installere en dørpumpe, der sørger for automatisk lukning af døre. Et hyppigt men ret ukendt problem, som låsesmeden har ekspertisen til at finde og gøre noget ved, er forældede låse. En forældet lås på en yderdør er især et problem. Men da det kan være svært at vide, om ens lås nu er i top, så er det med at få kontaktet låsesmeden.

For ligesom forsikring så er låse noget, der gerne skal være i orden, før uheldet er ude. Det handler om at føle sig tryg. Både i hverdagen og især i julen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here