Find en corona-venlig sportsgren

0
908

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du er som mange andre, så dyrker du en eller anden form for motion, i hvert fald en gang imellem. Covid 19 har sat en ganske effektiv stopper for mange former for sport i øjeblikket. Motionscentre er lukket, hvilket de efterhånden har været i et års tid mere eller mindre. Det har heller ikke være muligt at spille fodbold på hold, ligesom indendørs aktiviteter som håndbold, badminton og lignenden også har været bandlyst. Hvis man har ville dyrke motion, har man derfor måtte gå lidt anderledes til værks, end man har været vant til.

Nogen har haft rimelig let ved at større løbeskoene og tage sig en tur på de lokale stier og veje, men for andre har det ikke være helt så nemt. Her er der nogle gode bud på, hvad du kan kaste dig over, hvis du gerne vil holde formen lidt ved lige. Det kan også være at du slet ikke er vant til at dyrke sport, men nu pludselig sidder lidt for meget ned, og derfor ikke får bevæget dig nok. Uanset hvad, så er her tre gode mulighede for dig, der gerne vil bevæge kroppen.

Kom ud og gå

Det kan godt lige lidt skørt, men gang er blevet utrolig populært under corona. Der er nemlig rigtig mange, der har fået øjnene op for, hvad det er gang kan gøre. Man forbrænder gode kalorier og det er rigtig godt for benene. Omvendt bliver man ikke voldsomt forpustet og det er ikke hårdt for led osv, hvis man nu ikke er vant til motion. Invester i noget godt skiundertøj, da det er bidende koldt for tiden, og løbetøj er ikke nok, hvis du går i disse temperaturer.

Prøv med padel

Den fremadstormende sport padel er et utrolig sjov spil, der også giver sved på panden. Banerne er hegnet ind, men ofte i læ, så det ikke er så koldt som at så lige i det det pivåbne. Det minder meget om tennis og squash, men er lettere at komme i gang med. Det er udenfor og man er mellem 2 og 4 menensker så alle krav kan blive overholdt.

Tag cyklen

At cykle kan være en hobby, der koster adskillige tusinde kroner, hvis man vil købe godt udstyr i form af mountainbikes, racercykler osv. Dette kan noget helt specielt, og det er ikke overraskende så mange bliver bidt af det. Hvis du gerne vil have lidt motion, kan mindre dog også gøre det. Du skal bare tag din cykel og cykle derudaf. Kør en vej du aldrig har været før og se dig omkring. Du kan nemt blive bidt af det.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here