Første ferie med kæresten: Hvor skal rejsen gå?

0
664

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Måske I har talt om det længe. Måske beslutningen er helt og aldeles spontan. Uanset hvad der ligger til grunde for jeres beslutning, så kan I i hvert fald krydse det af på bucketlisten – for inden længe skal I på jeres første ferie sammen som kærester. En ferie hvor du og din kæreste kan få et afbræk fra hverdagen og blot nyde hinandens selskab. Men hvor skal rejsen gå? Dét kan I få inspiration til i denne artikel. 

Kærlighedens by – Paris

Paris er nok én af de første destinationer, der nævnes, når romantiske ferier kommer på tale. Dét er der også en grund til. Med de charmerende, franske stræder kan I hånd i hånd traske jer gennem byens mange arrondissement – bedre kendt som Paris’ mange distrikter. Byen summer af romantik, og mulighederne er mange. Tag fx en tur op i Eiffeltårnet for at nyde den fantastiske udsigt over byen. Tag på date på en autentisk hjørnecafé. Er I klar på en romantisk getaway – her kan du finde billige rejser til Paris, selvom det er en attraktiv destination.

Den aktive kæresteferie

Hvis I elsker naturen, elsker at bevæge jer – og elsker at gøre det sammen, så vil en aktiv kæresteferie være helt ideel for jer. I kan sagtens finde billige rejser til en aktiv kæresteferie. Det kræver blot at I afstemmer, hvilken slags aktiv ferie I drømmer om. Ønsker I at vandre i Alperne? Vil I gerne opleve de islandske gejsere? Eller drømmer I om at cykle på mountainbike i Italien? Mulighederne er mange.

Sommer, sol og sandstrande

Ønsker I hellere, at kufferten skal pakkes med klipklapper, badetøj og solcreme? Det giver nu også god mening. For en billige rejser sydpå sammen med kæresten, får I muligheden for at kunne kombinere en rolig ferie med en masse oplevelser, hvor I samtidigt lærer hinanden endnu bedre at kende.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here