Forny soveværelset i de mørke vintermåneder

0
1271

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Gør dit soveværelse klar til de mørke og hyggelige vinterstunder med nogle af efterårets største boligtendenser. Dette efterår skal soveværelset være fyldt blålige midnatsnuancer, bløde tekstiler, skønne toner i træ, grønne planter og fine loppefund. Du kan nemt skabe fornyelse med blot små nye boliginputs. Men du kan også låne penge her, hvis du ønsker en større forandring i hjemmet.

Bring natten ind

Allerede i 2017 gjorde de grønlige og blå nuancer deres indtog i mange danske hjem, hvor de dækkede alt fra vægge til tekstiler. Dette år lever farverne fortsat i bedste velgående. Bland støvede og klare toner af blå og grøn i soveværelset for at skabe et roligt og midnatsinspireret udtryk. Bring nattens farver ind i dit sengetøj, eller mal en væg i et blåligt skær. Skab en dæmpet belysning med store lampeskærme i afdæmpede farver, og oplev et mere harmonisk soveværelse med plads til ro.

Lyse træsorter i harmoni

Teaktræ og mørkere trænuancer har længe præget den danske boligscene, men efterhånden har også lysere træsorter vundet deres vej til danskernes hjerter. Pryd eksempelvis dit soveværelse med møbler i birk eller eg, for at give rummet et lysere og lettere look. Dette vil skabe en fin balance og kontrast til de mere mørke og blålige nuancer i tekstiler og på væggene. Blød eksempelvis også dine træmøblers udtryk op med bløde plaider og puder.

Levende lys og grønne planter

Vi danskere elsker levende lys i den mørke vintertid, og soveværelset er bestemt ingen udtagelse for hygge i stearinlysets skær. Find gerne nogle fine lysestager på loppemarkeder eller i antikforretninger, som kan pynte i soveværelset. Brune nuancer i keramik og forskellige glasurer er særligt moderne dette efterår. Pryd også soveværelsets møbler og vindueskarme med store grønne planter i krykker af ler eller flettet træ. Dette giver ikke blot et lysere udtryk, men mange planter renser faktisk også luften i rummet, hvilket kan give en bedre nattesøvn.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here