Gode fifs når du skal flytte

0
476

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Skal du også til at flytte og mangler et overblik over, hvad der skal gøres? Så læs med her!

Husk at flytte adresse

Når man flytter adresse, skal man også huske at registrere det inde på borger.dk. Det er ulovligt ikke at have en adresse i Danmark som dansk statsborger, så hvis du kommer til at vente for lang tid med at registrere dit adresseskift, kan du godt regne med at modtage en bøde.

Derudover skal du desuden huske at skifte læge, hvis du flytter by. Hvis du ikke kender nogen af lægerne i byen, kan du eventuelt spørge andre i byen, om de er glade for deres læge.

Start i god tid

Når man skal flytte fra sit gamle hjem, skal man ofte flytte fra et sted, hvor man har hængt billeder op, har slidt gulvet osv. Det er derfor essentielt, at du går i gang med at pakke dit gamle hjem ned, så du har tid til at udfylde huller i væggen, male og gøre rent fra top til tå.

.. Og hvis du har et par venner, som du skal bestikke med pizza for at hjælpe – så synes vi, at du skal benytte dig af det – flyttearbejde er hårdt!

Fordel vægten i kasserne

Mange vælger at kategorisere deres flytterod, når de skal pakke ned i kasser. Men ud over selve organiseringen, så er der ikke mange fordele i at gøre sådan.

Fordel i stedet for vægten rundt i kasserne, så du ikke får ondt i ryggen af at løfte én bestemt.

Lej en varevogn

Hvis du skal flytte, uden at du har en bil til rådighed, så er det nok bedst at skaffe en, medmindre du skal flytte meget tæt på dit tidligere hjem.

Vores råd er heldigvis nemt: Lej en varevogn – det behøves endda ikke at være specielt dyrt. Det smarte ved at netop at leje en varevogn er også, at du så ikke behøves både at finde en bil og en trailer – en varevogn fungerer som begge dele i et – og så er det desuden også nemmere at køre med!

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here