Gode sommerferie sparetips

0
1375
Sparegris med mønter

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi nærmer os med meget hastige skridt sommeren. Med denne kommer også sommerferien, som mange af os har set frem til længe. Her er en række gode tips til hvordan du kan få mere ud af pengene til sommer. At holde sommerferie kan hurtigt blive en meget dyr affære, også selvom man ikke skal ud og rejse.

Der kan dog være mange penge at spare, hvis man kigger sig lidt om og tænker sig lidt om, inden man svinger dankortet. En af de ting man kan komme langt med er begrebet “gratis prøveperiode”. Der findes nemlig rigtig mange ting der tilbyder gratis prøveperioder.

Tag alverdens bøger med dig

Hvis du skal ud og rejse og gerne vil have nogle bøger med, men ikke lige har lyst til at bruge 3 x 299 kroner på nye bøger, er der råd for dette. Saxo tilbyder eksempelvis en gratis prøveperiode på 30 dage på Saxo Premium, hvor du kan læse og lytte til bøger helt gratis.

Tag din yndlingsfilm og serier med dig.

En anden udbyder der også tilbyder gratis er Viaplay. Her kan du se film og serier gratis i to uger. Så du skal lige være opmærksom på, hvornår du tilmelder dig. En af de smarte ting er, at man kan downloade indholdet og se det uden internet – hvis du eksempelvis skal ud og flyve eller lignende.

Lej dit hus ud hvis du rejser

Du kender uden tvivl AirBnB, og det kan være en ganske glimrende indtægtskilde, især hvis du bor i en af de større byer. Hvis du skal ud og rejse i en uge eller to, kan du nemlig udleje dit hus eller lejlighed mens du er væk. I de større byer kan du nemt tjene flere tusinde kroner i døgnet, hvis der ellers er lidt plads at boltre sig på.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here