Guide: Indretning på budget

0
1505
Sparegris med mønter

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

De fleste af os vil gerne indrette et dejligt og hyggeligt hjem lige efter vores egen smag. Det kan dog hurtigt blive en dyr fornøjelse, hvis størstedelen af hjemmets møbler skal skiftes ud. Derfor får du her tre tips til, hvordan du kan indrette dit hjem anderledes uden, at det behøver at koste en bondegård.

Gå på tilbudsjagt

Et meget simpelt, men effektivt, tip er at holde øje med tilbud hos de forskellige forhandlere. Dette tip er især relevant for dig, som gerne vil pryde hjemmet med designermøbler, som jo ofte koster lidt mere end dem, man finder i JYSK eller IKEA. Ofte er der mange penge at spare online. Lige nu kan du for eksempel spare 25 procent på smukke designerlamper her. Der er med andre ord mange penge at spare, hvis du er opmærksom på kampagner og tilbudsdage. Husk også at der er prisgaranti på langt de fleste produkter.

Køb brugt

Hvis du ikke har noget imod, at dine møbler ikke er helt nye, er der også mange penge at spare ved at købe dem brugte. Der findes flere salgsportaler på nettet, men du kan også prøve lykken i din lokale genbrugsbutik. Brugte møbler er ikke kun billigere, men kan også være med til at give hjemmet et personligt præg – især hvis de blandes med nyere møbler. Det resulterer typisk i et unikt miks mellem nyt og gammelt, som du ikke finder magen til i andre hjem.

Start i det små

Når man gerne vil indrette sit hjem anderledes, er det fristende at skifte samtlige møbler ud. Det er dog sjældent nødvendigt, og derfor kan det betale sig at starte i det små. Små ændringer kan nemlig gøre en relativ stor forskel for et rum. Prøv for eksempel at rykke rundt på møblerne eller pifte rummet op med farverige plakater og hjemmesyede pyntepuder.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here