Hverdagstips til at mindske babyudgifterne

0
1117
strik selv babytøj

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der er mange udgifter forbundet med at få et barn. Men alligevel kan det godt komme bag på mange nybagte forældre, hvor mange udgifter der rent faktisk er tale om. Det kan hurtigt komme til at koste mellem 15-20.000 kroner. Det er vel og mærket omkostninger som i alene har inden barnet overhovedet er kommet til verden. Blandt andet til udstyr som barnevogn, babyseng, autostol og lignende.

Her giver vi nogle simple tips til hverdagen med en nyfødt baby. Tips til hvordan du kan spare lidt på mange af de udgifter der er forbundet med at blive forældre – læs med her.

Lad venner og bekendte hjælpe – Ofte er det mange i ens omgangskreds som også lige har fået børn. En barnestol til baby koster tæt på 2.000 kr. og er typisk en stol de kun bruger i et halvt års tid. Hvis du ikke umiddelbart kender nogle, kan det også være en idé at gå sammen med et andet par, som venter et barn i den kommende fremtid, og dermed splejse til stolen

Babytøj gør-det-selv – Der er rigtig mange ting du kan lave selv og dermed spare lidt her og der. Tøj til baby kan hurtigt komme op og koster flere tusind kroner. Hvis du er lidt let med fingrene og de ellers er skruet nogenlunde ordentligt på, kan du sagtens selv sy eller strikke tøj, for en brøkdel af prisen. Du kan købe forskellige slags stof og andet tilbehør til at lave det babytøj på Stofgiganten.dk, hvor du også kan købe udstyr til at lave en babynest, som barnet kan sove i.

Babymad gør-det-selv – Du kan selv lave er babymad. I løbet et det første år kan du hurtigt bruge flere tusinder kroner på babymos og baby. Men du kan sagtens lave det selv, og mindst lige så godt. Små portioner med kartofler, gulerødder og den slags, kan fryses og bruges ved lejlighed.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here