Hvorfor din håndværkerfirma skal have en hjemmeside

0
315

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

De udfordringer, som en håndværkervirksomhed står over for dagligt, skyldes typisk uforudsete kompleksiteter, der ofte opstår på jobbet. Et websted er et aktiv (igen et aktiv), som du kan kontrollere. Vigtigst er det, at håndværkerfirmaer ikke har taget hjemmesider til sig i samme takt. Det er et punkt, du kan arbejde på.

Tror du stadig, at dit håndværkerfirma ikke kræver en hjemmeside? Her er grunde til, at du bør fokusere på at have en hjemmeside til din håndværkervirksomhed.

Få nye kundeemner

Du kan tænke på din håndværker hjemmeside som et elektronisk visitkort. Næsten 97 procent af forbrugerne søger på internettet efter information om lokale virksomheder. Entreprenører opretter ofte websteder for at uddanne husejere om deres tjenester. Et salgsargument, et visitkort og en portefølje er alle indeholdt i dokumentet.

En veldesignet hjemmeside kan tjene dine kunder bedst. For at opmuntre nye kunder bør du gøre din opsætning nem og intuitiv. Du vil miste deres interesse, hvis du får dem til at lede efter noget for hårdt.

Fremhæv din værdi

En virksomheds hjemmeside er dens online identitet. På internettet, når folk taler om din virksomhed, bør din stemme dominere. Selvom du nyder godt af et godt ry fra mund-til-mund, kan du miste forretninger uden for din kreds af henvisninger, fordi online anmeldelser ikke er nær så gunstige.

Hvis du ikke har en hjemmeside med udtalelser fra dine kunder, hvordan får du så det renoveringsprojekt på 1 million kr., der beder om referencer? Tror du virkelig på, at din kunde vil investere det beløb, hvis du ikke i det mindste kan investere i en hjemmeside? Hvordan kan din kunde vide, om din virksomhed virkelig er pålidelig? Og selvfølgelig vil de søge efter konkurrenter … Det har en hjemmeside. Sæt din bedste fod frem. Websites er direkte forlængelser af dig.

I dag er det muligt at få anmeldelser automatisk fra andre steder som Trustpilot, Google, Facebook og mange andre. På denne måde kan alle nye anmeldelser vises inde på din hjemmeside uden besvær. Mere avancerede integrationer kan give dig chancen for at vælge anmeldelser, undgå dårlige og skabe en premium-præsentation.

Etablerer din autoritet i branchen

Du kan etablere din ekspertise på internettet næsten uendeligt. Den bedste måde at bevare dit velrenommerede online omdømme på er at holde kontakten, hvilket kan bidrage væsentligt til din virksomheds marketingstrategi. Her kommer din virksomheds hjemmeside.

Som ekspert i håndværkerbranchen kan du brande dig selv som en autoritet på branchens mere komplicerede dele ved at hjælpe forbrugerne med bedre at forstå dem. Sørg for, at du tager dig tid til at uddanne dit publikum om de regler, der styrer din branche. For potentielle kunder viser dette din troværdighed. Kort sagt, din virksomheds hjemmeside kan hjælpe dig hele vejen med at etablere dig som ekspert i din håndværkerbranche.

Indhold er nøglen til det lange løb. Du skal lave indhold for at være i toppen på Google og Facebook. Hvis du overvejer at få et websted, eller du har brug for bedre resultater, skal du optimere dit håndværkerwebsted for at være i topplaceringerne af søgemaskiner. SEO har et enormt ROI, det kan tage nogle måneder at se resultater, men det er stadig den bedste ROI-strategi ifølge succesrige små virksomhedsejere.

Vis dine tidligere værker

Husejere vil gerne se tidligere opgaver, du har udført, og et fotogalleri vil øge antallet af kundeemner, dit websted genererer. En fængslende hjemmeside for en husentreprenør giver dig mulighed for at adskille dig fra konkurrenterne. Det er vigtigt at inkludere før-og-efter-billeder for at skabe tillid til kunderne. Så prøv at fokusere på det for at skabe tillid.

Mange gange integrerer vi hjemmesider med sociale medier. På denne måde behøver du kun at opdatere dine sociale medier, som du plejer. Lad os sige, at du har en Instagram-konto. Hvis du opdaterer din portefølje der, vil den også afspejle din webstedsportefølje. Ingen grund til at logge ind og skrive flere steder hele tiden. Der er også mere avancerede integrationer, der kan gøre galleriet meget personligt. Køb professionel hjemmeside.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here