Kender du hemmeligheden bag det perfekte rygestop?

0
222

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det kan være svært at lægge cigaretterne på hylden. Også selvom du garanteret ved, at dit liv og ikke mindst helbred vil blive bedre, hvis du gør det. Selv pengepungen bliver tungere af, at du lægger smøgerne på hylden. Men hvordan gør man egentlig? Her får du et par gode hverdagstips, som du kan bruge, hvis du gerne vil kvitte cigaretterne.

Tag en kold tyrker

Noget af det bedste, du kan gøre, er at tage en kold tyrker, hvis du gerne vil stoppe med at ryge. Det er det sværeste, men hvis du klarer det, er det det mest effektive. Når du stopper med at ryge, er det bedst at holde dig fra hjælpemidler eller andre former for nikotinprodukter – gør du ikke det, risikerer du hurtigt at falde i igen.

Prøv nikotintyggegummi

Hvis du endelig skal bruge hjælpemidler, er det en god idé at bruge nikotintyggegummi, eftersom det er det mindst skadelige. Der er nikotin i, som navnet antyder, men det hjælper med at holde rygetrangen på afstand.

Du bør dog have i baghovedet, at du ikke bør erstatte cigaretterne med nikotintyggegummi. Det bør du ikke, fordi du kan risikere, at du i stedet bliver afhængig af nikotintyggegummi, hvilket bestemt ikke er at foretrække.

Prøv en e-cigaret

Det kan også være, at du har rigtig svært ved at stoppe med at ryge. Her kan du forsøge dig med en e-cigaret. Den simulerer den rigtige cigarets røg, forskellen er bare, at du ikke inhalerer røg, men damp, der genereres af e-juicen.

E-cigaretter er sundhedsskadelige, og der er ikke megen forskning på området, men den forskning, der har været indtil nu, har vist, at der er minde skadelige stoffer at finde hos dem, der ryger e-cigaret i forhold til dem, der ryger almindelige cigaretter.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here