Køb en solid cykellås så din cykel ikke bliver stjålet

0
57

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

I dagens Danmark oplever mange danskere desværre at de ikke kan have deres cykel i fred. Uanset hvor du stiller din cykel henne, så er der en chance for at den bliver taget. En god og solid cykellås kan være med til at holde tyvene væk. På cyklen er der en cykellås, men den er slet ikke solid nok hvis du vil være sikker på, at ingen kan stikker af med din cykel. Tjek det store marked ud, så du formentlig kan have din cykel for dig selv.

Hvilke cykellåse er populære?

En cykellås er ikke bare en cykellås, da der findes mange varianter på det danske marked. Derfor anbefales det at du bruger tid på at sammenligne forskellige modeller. Ligesom med mange andre produkter, er der blevet laget adskillige cykellåsteste. På denne måde kan du tjekke bestemte cykellåse ud for at se hvad forsøgspersoner anbefaler samt hvad fordelene og ulemperne er ved bestemte låse. Ved at benytte dig af cykellåstestene, kan du undgå at skulle bruge en masse tid på at søge efter låse selv.

Hvordan skal låsen fungere?

Det er meget individuelt hvilken slags cykellås den enkelte dansker vælger. Det kommer helt an på hvor mange penge man gerne vil bruge på låsen. Kvalitet og pris hænger sammen, da jo flere penge du vil bruge på en lås, desto mere solid vil den også være. Cykellåse kan købes med forskellige låseteknikker. Enten kan du købe modellen hvor der medfølger nøgle eller også kan du købe modellen, hvor det er en talkode der skal knækkes, før låsen går op.

Overvejelser inden dit køb

Uanset om du ønsker en wirelås, ringlås, foldelås, kædelås eller bøjlelås, så gælder det om at finde den bedste lås til cyklen. Udover selve låsetypen, så skal du også tage stilling til om låsen skal være forsikringsgodkendt eller ej. Er du så uheldig at din cykel bliver stjålet og du ikke har en forsikringsgodkendt lås, så er der ingen erstatning for cyklen. Det er der derimod hvis du vælger en som er godkendt. Når du googler forskellige låse, så står der angivet om de er forsikringsgodkendte eller ej.

Det sikre valg

Hvis du gerne vil have en lås der med garanti holder, så bør du se efter en bøjlelås. Denne model bestr af en U-formet betalbøjle, som for enden er udstyret med en tværgående pind med en lås i. Låsen fås i forskellige størrelser således, at du kan få en lås der passer til enhver cykel. Selvom en betalbøjle ikke vejer særlig meget, så skal man ikke undervurdere dens sikringsevne. Sørg for at din cykel bliver låst fast til en lygtepæl eller cykelstativ, så det er endnu sværere for tyven at bryde låsen op.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here