Kom videre fra din opstartskundekreds til en større

0
640

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Alle selvstændige skal starte deres business- og markedsførings-liv et sted. De fleste vælger at gøre det på deres eget sprog og i eget land fra begyndelsen, da man lige skal ind i rutinen og se, om man overhovedet kan interessere et mindre publikum. Kan man det, er det dog med at næste skridt, når man er klar.

Få oversat hjemmesideteksten

Et af de steder, hvor man i høj grad benytter sig af sproget, når det kommer til markedsføring af sine produkter og generelt sin virksomhed, er på hjemmesiden for firmaet. Det er både det nemmeste og mest oplagte at skrive al hjemmesideteksten på eget sprog – i dette tilfælde sandsynligvis dansk – fra starten af. Men hvis du allerede har skabt dig selv en kundeskare af en relativ størrelse, er dit næste træk måske at udvikle på hjemmesiden, og hvem den vil ramme. Det kan du gøre ved at få en professionel dansk til engelsk oversætter, evt. fra https://dotranslations.com/engelsk-oversaetter/, til at oversætte den komplette hjemmesides tekst fra dansk til engelsk. Det engelske sprog vil nå ud til mange flere. Desuden vil det få din hjemmeside til at dukke op på engelske søgninger og ikke kun danske. Det vil medføre, at flere opdager din virksomhed og vil altså med tiden give dig endnu flere kunder i butikken. Der er næsten ikke noget, der kan gøre en forskel, som en oversættelse til et mere udbredt sprog kan.

Nærighed kan nedsætte din fortjeneste

En dansk til engelsk oversætter vil selvfølgelig kunne hjælpe dig med den ovennævnte oversættelse fra dansk til engelsk på højt niveau, da de vil være uddannet og/eller erfarne. Du vil kunne driste dig til at tænke, at du da lige så godt kan spare pengene og udføre arbejdet selv. Det vil dog formentlig resultere i et mindre kvalitetspræget og dermed mindre professionelt resultat.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here