Pift stuen op med fototapet

0
1982
Pift stuen op med fototapet

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du træt af kedelige ensfarvede hvide vægge uden personlighed i stuen, så er der flere muligheder, hvorpå du kan ændre personligheden i rummet med farverige eller mønsterrige vægge. Heraf anbefales der, at du kun ændrer den ene væg, for at skabe kontrast i stuen.

Du kan enten vælge af sætte en skifferstensvæg op, male den ene væg eller vælge en anden løsning – nemlig fototapet.

Du har mange muligheder med fototapet

Fototapet er billigt og nemt at opsætte. Det kommer i baner eller felter, der typisk består af op til 8 felter, som så sættes sammen og giver et helhedsbillede på væggen. Her er uendelige muligheder til motiver – vælg f.eks. en skov, en strand, et bybillede eller verdenskortet på din ene væg i stuen. Du vil her få en helt anden atmosfære i rummet enten med en masse liv på din ene væg eller med nogle rolige motiver.

Er du til de mere rå motiver, så kan du vælge at sætte fototapet op med motivet af en skifferstensvæg eller en anden stenvæg. Du kan også vælge motivet af brædder på væggen. Fototapet vil her være et meget billigere og mindre krævende alternativ end at bygge en væg af de nævnte rå materialer.

Smartpaper og non-woven fototapet – rengøringsvenligt og slidstærke materialer til din stuevæg

Fototapet af materialerne; smartpaper eller non-woven trækker sig ikke ligesom det almindelige papirtapet. På samme tid er disse materialer mere slidstærke og rengøringsvenlige. Vælger du fototapet i disse materialer, bliver det meget nemt at opsætte – du skal blot påføre tapetlim direkte på væggen, hvorefter du skal sætte dit fototapet op i de forskellige stykker. Når du har tilpasset fototapet til væggen, skærer du blot tapet af forneden. Herefter er dit fototapet færdigt opsat.

Kvaliteten af smartpaper og non-woven er bedre end almindeligt fototapet og koster ikke ret meget mere. Det er samtidig rengøringsvenligt og slidstærkt, så det anbefales, at du køber fototapetet i disse materialer, for at få det bedste resultat i stuen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here