Pillebrændeovn

0
367
traepiller-priser2

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er der noget hyggeligere end at sidde foran ilden på en kold vinterdag? Pakket ind i tæpper, søvnig og varm og helt og aldeles veltilpas? Man skal i hvert fald lede længe! Men hvis du er træt af brænde, der slæber myg og snavs ind, og du går og tænker på at anskaffe dig en ny brændeovn, din første eller én, der skal udskifte den gamle, så bør du overveje en pillebrændeovn.

Hvorfor vælge en pillebrændeovn?

En pillebrændeovn giver den samme varme og det samme lys som en helt almindelig, traditionel brændeovn, men her fyres der op med træpiller. Dem kan du trygt have stående indenfor, uden at bekymre dig om insekter, der klækker i barken og generer midt om vinteren. Så slipper du for at gå ud og hente eller kløve brænde. Slut med kolde ture ud i skuret, og ovre er den sure sliden med net fulde af brænde!

En pillebrændeovn er let at tænde op i – du får det præcis samme udbytte uden alt besværet, og så er pillebrændeovne ofte mere miljøvenlige! Dét sagt, så skal du huske på, at enhver brændeovn kun er så miljøvenlig som den, der tænder op.

Tænk på klimaet

Hvis du vil skåne miljøet, bør du give dig selv tid til at undersøge de bedste optændingsmetoder. Det kan være simple ting, du vil finde ud af kan forbedre ikke bare klimaet udenfor, men også indeklimaet: En brændeovn kan trods alt også forurene luften i din stue, og det er derfor værd at lære om, hvordan du bedst tænder op. Hvis du alligevel skal have skiftet din gamle brændeovn ud, så bør du overveje en pillebrændeovn. Du får større frihed med hensyn til optænding og materialer dertil, og du går ikke glip af noget som helst fra din gamle brændeovn. Det kan altså være godt, hvis man kigger sig om efter smarte løsninger

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here