Prøv et år på kostskole i England

0
1286

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du mellem 15 og 19 år, og har lyst til at prøve kræfter med en ny og spændende oplevelse? Så vælg at tage på kostskole i England. Når man hører om udvekslingsstudenter, tænker man straks på USA, men ved at vælge England, kan du få en helt anden kulturel oplevelse, og komme hjem med en misundelsesværdig britisk accent.

Kostskoleoplevelsen

Ved at tage et år i England, får du muligheden for at vælge et år på kostskole, her får du en anden skoleoplevelse end hjemme i Danmark. På kostskolen, bliver dine klassekammerater din familie, når du deler din skoledag og fritid med dem. Du får altså mulighed for tætte relationer, når du hver dag kan stå op og spise morgenmad med dine klassekammeretaer, og hver weekend blive oppe om natten eller tage på eventyr i byen. Forskellen mellem en kostskole- og efterskoleoplevelse er også, at eleverne ofte bliver der i weekenderne, og primært kun tager hjem i ferierne til forskel fra efterskolelivet.

Kultur og dannelse

Det er selvfølgeligt vigtigt at kunne sproget til punkt og prikke, hvis de sproglige kompetencer er en smule sløve i svinget, kan man vælge at bruge et oversættelsesprogram til engelsk i starten. Derved får du et lille forspring, og kommer ikke til at stå i akavede situationer, når du skal sende en besked og ikke er helt sikker på hvordan, man lige formulerer sætningen rigtigt.

Udover dette, kommer der masser af fokus på Englands historie, hvis du tager på kostskole derover. England er ideel for den musical interesserede, da der er stor fokus på teater og musik, og London er et af de bedste steder at opleve musicals. Hvis du er passioneret omkring mad, kan du prøve kræfter med de mange ’pies’ og al den anden udsøgte cousine, der er i england. Derudover har england også massere af myter og spøgelseshistorier.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here