Realisér drømmen om et herreværelse

0
33

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når børnene – ét efter ét – flyver fra reden, kommer flere af boligens værelser sandsynligvis til at stå tomme størstedelen af året. Du kan selvfølgelig bevare værelserne, som de er – i håbet om at børnene vender hjem for at overnatte i ny og næ – men det er i bund og grund spild af værdifulde kvadratmeter. Hvis planen ikke er flytte til noget mindre, skal der tænkes i nye baner rent indretningsmæssigt.
Sådan indretter du dit herreværelse
Smag er som bekendt en individuel størrelse, men et herreværelse må gerne emme af mørke og dybt maskuline nuancer, så du får din egen lille hule. Du kan eventuelt gå i gang med at fjerne blomstertapetet og erstatte det med et, der har en mere rå træstruktur – hvis du da ikke går i gang med at beklæde væggen med ægte træbrædder. Skulle det være svært at få bugt med det gamle tapet, findes der masser af gode råd. Køb en effektiv tapetopløser – det hjælper dig med at fjerne de sidste genstridige tapetrester, som næsten altid sidder tilbage, når du har fjernet de løse stykker.
Et herreværelse har også brug for et statement piece. Det kan være et gammelt, gedigent træbord, en Chesterfieldsofa, hjemmebar eller en skøn pejs, hvor du kan sidde og nyde vinteraftenerne med en god bog eller et godt glas whisky. Hvis du er en smule ængstelig for at få aske overalt i dit nye, fine herreværelse, så køb en askestøvsuger, der hjælper dig med at suge asken op på nem vis.
Et herreværelse bør også være fyldt med personlige ting. Det kan f.eks. være alt fra personligt udvalgte kunstværker til bøger, globusser og gevirer fra den seneste jagt. Skal rummet være et naturligt samlingspunkt for vennerne, kan du også vælge at tilføje enten et billardbord eller en dartskive.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here