Så tit skal man omkode lås

0
885
flytning

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er langt fra alle, der tænker over det, men det kan faktisk være en god ide at udskifte sine låse en gang imellem eller i hvert fald få dem omkodet. Det er naturligvis ikke noget, man skal gøre hver år, eller hvert andet år eller noget, men det kan være en god ide at overveje en gang imellem, især ved særlige tilfælde.

Som du kan se her, koster det ikke særlig meget at få omkodet dem, og det er en udgift der er godt givet ud. Herunder kan du se nogle tilfælde, hvor det kan være en god ide at få omkodet sin lås.

Ved indflytning

Når man overtager et hus, får man nøglerne, men man kan reelt ikke vide, om de tidligere beboere stadig har en nøgle. Det kan også være, at nogle af deres familiemedlemmer eller venner har en ekstranøgle. Det er ikke fordi man skal gå og være mistroisk, men nogen gange er det bare bedre at have en god fornemmelse i maven.

Ved renovering, ombygning og lignende.

Hvis man får renoveret sit hus, får bygget om eller af anden grund af håndværkere gående, kan det være en god ide at få omkodet låsene efterfølgende. Det er primært i det tilfælde, at der er rigtig mange der har adgang til huset i en periode, at man skal overveje det. Hvis man har en enkelt eller to gående, skal man naturligvis ikke gå og være mistænkelig over ingenting.

Ved tab af nøgle

De fleste er godt klar over det, men det er ikke alle, der får gjort det. Men taber man sin nøgle er det altid en god ide at omkode låsen, medmindre man taber den på bunden af havet. Som regel kan en tabt nøgle ikke sættes i forbindelse med ens hus, medmindre man har adresse stående, men det kræver at man ved hvor man har tabt den, hvis man skal være sikker på dette.

At få omkodet sin lås er en lav pris at betale for lidt sikkerhed i maven, og man skal huske, at der er nogle forsikringsselskaber der ikke dækker fuldt, hvis der er brugt en nøgle.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here