Sådan bliver i klar til Halloween

0
2088
Halloween

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Halloween er en festdag til hvert efterår, hvor der skal skræmmes og skabes uhygge. I de seneste par år er Halloween blevet stort her i landet. Mange unge inviterer venner på en uhyggelig fest, hvor de klæder sig ud.  Men for at få den perfekte Halloween aften, så er der nogle ting, som først skal være på plads.

Forberedelse

Det er en god ide at starte forberedelserne i god tid, gerne flere dage før Halloween. Lige for at få det hele på det rene, så er Halloween d. 31. oktober. Du kan med fordel starte forberedelserne flere dage før, måske en uge før. Der er selvfølgelig forskel på hvor maget tid vi vil bruge på det, men dagen før, er lidt for sent. Hvis du skal invitere vennerne og i bliver enige om at i skal klæde jer ud, så må du gerne finde et kostume eller tænke over hvad du skal klædes ud som, tidligt i forløbet. Dit kostume skal være lidt uhyggeligt eller skræmmende, husk at det er detaljen som tæller. Derfor skal du ikke stresse over dit kostume lige inden aftenen.

Til børnefesten

Hvis det er børn, man skal arrangere en fest for, så skal der være styr på mad, pynt af bord og hvornår de skal hvad. Hvis de f.eks. skal ud at skræmme lidt og skaffe noget slik, skal det være lidt sent på aftenen, men ikke forset. Pynt stuen op dagen før, afhængig af hvor meget du vil gøre ud af det, og dæk bordet. Bordet må gerne være pyntet med Halloween pynt, for at skabe den rette stemning.

Skal der gøres noget ekstra ud af din udklædning, kan man købe sminke, som kan bruges til at sminke ansigtet. Du kan evt. bruge det til at lave et blodigt ansigt eller lave mere uhyggelige og intense øjne.

Husk at det er ikke Halloween uden et eller flere udskårne grasskar.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here