Sådan bruger du algerens

0
754

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Alger er noget, som de fleste vil opleve, hvis de har egen bolig. Det er nemlig noget, der har utroligt nemt ved at vokse. Heldigvis kræver det heller ikke alverden at fjerne det igen. Du skal blot have fat i noget algerens, og så klarer det egentligt det mest af arbejde for dig. Hvis ikke du er interesseret i det, så kan du dog også kontakte https://gladrens.dk/algerens/ og få dem til at hjælpe dig med dine alger.

Sådan gør du

Det er utroligt nemt at bruge algerens. Du gør blot som følgende:

  1. Afhængig af den type algerens, som du har købt, så skal du muligvis starte med at blande den op efter anvisning på produktet. Det er tilfældet, hvis du har købt et koncentreret produkt.
  2. Smør herefter algerens på det område, der er ramt af alger, samt et stykke omkring.
  3. Lad produktet virke, indtil algerne er døde. Du kan se, at algerne er døde, når de bliver sorte.
  4. Skyl de døde alger væk, eller lad regnen hjælpe dig med denne del.

Det skal du være opmærksom på

Som du kan se ovenfor, er det utroligt nemt at bruge algerens til at fjerne alger. Dog er der alligevel nogle enkelte ting, som du med fordel kan være opmærksom på.

Først og fremmest er det vigtigt at holde øje med, om det er et koncentrat, du har købt. Underlaget kan nemlig sjældent tåle, at et koncentrat ikke blandes op, så det ville være ærgerligt at glemme.

Derudover bør du også være opmærksom på, om det er beregnet til fliser eller træ. Der findes kombi-produkter, og dem kan du sagtens bruge, hvis du har alger på to forskellige materialer.

Når du skyller algerne væk, så pas på med at bruge højtryksrenseren, eller husk at skifte mundstykket, så det passer. Ellers risikerer du at vandet trænger for langt ind.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here