Sådan får du styr på din fryser

0
2441
Fryser

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Er du bange for din fryser? Måske har haft et “shi#€%+” øjeblik, når du åbner fryseren, og noget tungt, uidentificerbart falder ud og lander på din tå?

Jeg ved, at jeg selv er skyldig i, bare at smide ting derinde, og selv er skyld i at få en frustrerende oplevelse når jeg skal finde noget.

At kigge ind i en lækker fryser hvor alt er organiseret , derimod, bringer mig altid i godt humør: Ting der er pakket korrekt, så de holder længere og ikke går i spilde, og jeg ved præcis, hvor alt er. Her er mine 3 bedste tips til god fryserorganisering, som du kan gøre allerede i dag. Forhåbentlig bliver du lige så glad som jeg er med resultaterne!

 

1. Sæt dig ind i, hvad der rent faktisk kan fryses.

Jeg ville ønsker at alle fødevarer kunne kommes i fryseren, men der er bare nogle som ikke klarer fryseprocessen særlig godt. Frugt og grønt med højt væskeindhold (som f.eks. salat og vandmelon), mejeriprodukter (som f.eks. yoghurt) og stegte fødevarer er eksempler på ting, der ikke er særligt fryseegnet.

Ting som egner sig godt til frysning: pandekager, vafler, nødder, bær, muffins, font eller bouillon, kød, fisk, rejer, gryderetter.

 

2. Fryse i mindre portioner.

Det kan være fristende bare at smide hele pakken med kyllingestykker lige ind i fryseren, men du vil fortryde dette senere, når du kun har brug for et par stykker, og hele pakken er én stor frossen masse.

 

I stedet for bør du tage dig tid til at opdele indholdet i mindre portioner, som f.eks. blot et par  stykker kylling eller et 100 g kød, hvor hver portion fryses i en separat beholder eller frysepose. På den måde kan du bare tage det ud som du har brug for.

 

3. Frys ting fladt.

– og få plads til så meget som muligt. Sæt resterende gryderetter i en frysepose, forsegl og læg posen fladt i fryseren, indtil den er frosset. Flade ting med en jævn tykkelse er nemmere at stable eller organisere.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here