Sådan får I flere timer på arbejde

0
1547

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hverdagen er for mange mennesker i Danmark arbejdet. Derfor kan det være relevant at spørge sig selv, hvordan der bliver frigivet flere timer i døgnet, således det er muligt at kunne bruge lidt flere timer på arbejdet – selvom du ikke skal være der lidt længere. Se herunder, hvordan du gør.

Sådan optimerer i processerne på arbejdet

Det kan godt være, at du ikke kender til begrebet, men et ERP-system, der står for enterprise resource planning, er betegnelsen for et program, som kan hjælpe med at håndtere de funktionelle områder i din virksomhed. Det betyder altså, at der er rigtig mange timer, som der kan blive brugt på andre ting end at planlægge og holde øje med alt det funktionelle, der er i virksomheder.

Hvordan fungerer det så? Det fungerer ved, at du købet et ERP-system, som kunne være dette eksempelvis. Der findes masser af forskellige, og du kan få en hel masse, men det er bedst at vælge et af dem, der er mest brugte. Et ERP-system kan holde øje med alle de mulige processer som eksempelvis ordrebehandling, indkøb, salg, styring af lager, økonomisystem og så videre. Det bygger ofte på en fælles database, som gælder for hele virksomheden, og derfor er den i stand til selv at undersøge, hvad der er det, der er bedst, og hvornår eksempelvis skal købes nyt papir og så videre.

Spar masser af tid

Dit ERP-system hjælper til med, hvordan I organiserer jeres virksomhed, samt eksempelvis at holde styr på jeres forretningstransaktioner, så de bliver automatiseret. Det er også muligt at købe forskellige systemer, der passer til forskellige brancher – eksempelvis er der lavet ERP-løsninger, der egner sig til brug i detail-branchen, retail, engros, vin, spiritus, transport og forskellige andre projektorienterede løsninger.

Man kan faktisk spare meget tid ved at anvende et ERP-system. I visse tilfælde over 150 timer om året.rgerg

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here