Sådan giver du stuen nyt liv uden af ændre alt for meget

0
1422

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Når man flytter ind i sit nye hjem, så indretter man selvfølgelig sit hjem på en måde som man synes er bedst, og så er hjemmet indrettet på den samme måde i flere år. Men med tiden så kan stuen for eksempel godt gå hen og virke lidt triviel. Dette er et tegn på, at det er tid til at lave noget nyt med sin stue. Man behøver dog ikke at gå helt amok og lave om på det hele, da en lille ændring sagtens kan puste nyt liv i hele rummet.

Nøjes med at tapetsere en enkelt væg

Tapetsering er et skrækkeligt stykke arbejde, hvis man altså ikke er professionel og nemt kan klare det. Derfor er det de færreste som ser frem til at skulle i gang med tapetseringsarbejdet. Heldigvis behøver man ikke at skulle i gang med at tapetsere hele stuen for at genoplive stuen, i stedet kan man nøjes med en enkelt væg. Du kan købe dit tapet her.

Ryk rundt på møblerne

Som nævnt herover så er der selvfølgelig en god grund til at møblerne er placeret hvor de er, men en gang imellem så kan det godt være rart med noget forandring. Man behøver ikke at flytte rundt på samtlige møbler, men bare dem som man selv synes. Afhængigt af hvordan man har tænkt sig at flytte rundt, så kan det godt blive noget bøvl, når man jo også bliver nødt til at flytte rundt på lamper, men dette kan man selv afgøre, om man har lyst til.

Køb nye gardiner

I mange stuer spiller gardinet ikke en særlig fremtrædende rolle men som oftest den smukke detalje i baggrunden. Gardinerne styrer hvor meget sol der skal ind i stuen, så hvis man ønsker mere eller mindre lys i stuen, kan man passende skifte gardinerne ud. Dette vil med sikkerhed give stuen et ekstra pift.

 

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here