Sådan holder du dig varm til vinter på hesten

0
529

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du kan lide at ride udenfor på hest, så kan du godt regne med, at det kommer til at være koldt. Det kan også være, at det er noget, som du allerede kender til. I denne artikel kan du finde gode råd til, hvad det er for noget udstyr, som du har brug for, hvis du skal sørge for, at du kan holde varmen, når du er ude for at ride på din hest om vinteren.

Hold fødderne varme med vinter ridestøvler

Man siger, at det meste af kropsvarmen forsvinder gennem hovedet og fødderne, så det er noget af det, du skal have fokus på at passe på. Du kan passe godt på dine fødder ved at bære vinter ridestøvler for at holde fødderne varme. Det er noget, der virkelig kan være med til at gøre turen bedre. Derudover kan man naturligvis ikke bare tage hvilke som helst sko på, der er varme. Det er klart, at det skal være nogen, der sidder godt på foden, og derfor er det vigtigt, at det netop er vinter ridestøvler, man har på.

Pas på hovedet, så det ikke fryser

Det er som sagt også gennem hovedet, at meget af ens kropsvarme udslipper. Derfor skal du huske på, at hovedet også skal holdes varm. Du skal ikke skippe hjelmen – det er klart – men du kan måske gøre den lidt større om vinteren, så der er plads til, at du kan have en hue under hjelmen.

Hold dig varm med en vinter ridejakke

Sørg for at holde kroppen varm med en vinter ridejakke. Hovedet og fødderne er vigtige at holde varmen, men man skal så sandelig heller ikke glemme at holde kroppen varm. Og det skal helst gøres med en jakke, der er lavet til at ride i, så man har en god bevægelighed.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here