Sådan holder du styr på hverdagen med en tavle

0
1723
Kridttavle til hjemmet

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi er mere afhængige af vores kalendere end nogensinde før, og hverdagen bliver mere og mere kompleks. Derfor oplever mange danskere, at det kan være svært at bevare overblikket i hverdagen. Det kan både give en større følelse og stress og betyde, at du kommer til at glemme aftaler. Derfor giver vi dig her et par tips til, hvordan du med en kridttavle i køkkenet kan få styr på hverdagen.

Brug flotte farver

Det allerbedste ved at bruge en klassisk kridttavle til at strukturere din hverdag er, at du kan give kreativiteten frit spil. På nettet kan du købe penne til at tegne på tavlen, som fungerer ligesom tuscher. De er mere klare i farverne end almindeligt kridt, og så holder de meget bedre på tavlen. Med dem kan du både dekorere tavlen, give forskellige aktiviteter forskellige farver og meget andet. Fordi tuscherne sidder lidt bedre fast, er de perfekte til at designe tavlens grundlæggende design, og så kan du eventuelt vælge almindeligt kridt for resten.

Del op i kategorier

Hvis du har svært ved at huske alt, du skal nå i løbet af en dag, kan det være en idé at opdele kridttavlen i kategorier. Det kan for eksempel være formiddag-eftermiddag-aften, arbejde-træning eller hvad der nu lige passer til dit behov. Hvis I er flere i husstanden er det også oplagt at give hver person en del. Så kan I også nemt se, hvad den anden har af planer den dag.

Det er helt op til dig, om du vil bruge tavlen dagligt, ugentligt eller måske bare som opslagstavle med noter her og der. Det vigtigste er, at du finder et system, som fungerer for dig. Hvis tavlen blot bliver endnu en stressfaktor, hjælper den jo ikke noget. Derfor kan det også tage lidt tid at finde det rigtige system og den rigtige rytme til dit behov.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here