Sådan kommer du godt gennem vinteren

0
1585
bamsestøvler

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Sommeren er lagt bag os, og vinteren er for alvor over os. Det betyder, at temperaturen falder, og solskinstimerne mindskes. Samtidig oplever vi, at det er mørkt, når vi står op, og mørkt når vi kommer hjem fra arbejde. Her er et par tips til, hvordan du kommer godt gennem vinteren.

Tank vitamindepoterne op

Kroppen har brug for mange vitaminer for at fungere optimalt. Mange af de vigtige vitaminer får vi automatisk om sommeren gennem solen og sæsonens frugter. Det kan vi af gode grunde ikke i vinterperioden, og vi er derfor nødt til at gøre noget aktivt for at få dem. For at sikre dig at du får de vitaminer, din krop har brug for, kan du med fordel købe en juicemaskine, hvor du kan juice frugt og grønt. Ligeledes er det vigtigt, at du spiser rigeligt med fisk, fordi det indeholder vigtig Omega-3, som er en nødvendighed for kroppen.

Klæd dig fornuftigt på

Vinter er lig med forkølelse for mange danskere. Der er naturligvis nogle ting, du selv kan gøre for at være på forkant. Først og fremmest skal du sørge for, at du klæder dig fornuftigt på, når du færdes udenfor i kulden. Det betyder, at du skal investere i en god vinterjakke, et varmt halstørklæde og nogle handsker. Det er ligeledes vigtigt, at du har nogle gode støvler, som kan holde dine fødder varme i vinterperioden. Du kan blandt andet købe bamsestøvler her.

Giv din hud masser af fugt

Sidst men ikke mindst er vinteren skyld i, at huden ofte udtørrer, fordi temperaturen falder og vi automatisk pakker os ind i varmt tøj. Det er derfor din opgave at tilføre huden den fugt, den har brug for. Det gør du blandt andet ved at købe en sæbe, der indeholder gode olier frem for en, der kun bidrager negativt ved at tørre ud. Derudover kan du også med fordel købe en fugtighedscreme, som du kan smøre kroppen ind i, når du føler for det.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here