Sådan kommer du nærmere den forfremmelse

0
1655

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Der findes mange grunde til, at du gerne vil have en forfremmelse. Den vigtigste er, at det er en fed fornemmelse, når man kan mærke, at man udvikler sig i sit job. Men hvordan kommer man egentlig i gang med at udvikle sig, hvis man vil have de bedste forudsætninger for at blive forfremmet? Det får du svaret på herunder.

Tag et kursus, der gør dig dygtigere

Det bedste, du kan gøre, er at tage et kursus eller på en anden måde kontinuerligt holde dig opdateret på dit fag. Det er en god idé, fordi du dermed vil vise, at du godt kan lide dit job, men også fordi det vil være smart for dig, fordi du så vil være foran dine kollegaer. Dét, at du er faglig kompetent, gør, at du har mulighed for at få en forfremmelse og stige i graderne. Se eksempelvis på dette STCW-kursus.

Tag selv de små opgaver seriøst

Hvis du gør meget ud af alle de opgaver, du får, så vil du sende et stærkt signal til ledelsen omkring, at du tager dit job seriøst – og at du derfor vil være værdig til at få lidt mere ansvar, end der er blevet givet i den stilling, du på nuværende tidspunkt besidder.

Sørg dog for, at du selv beder om nogle opgaver, der er en smule sværere også, for det vil vise, at du er engageret – og at du er i stand til at varetage opgaver, der er mere komplekse, end det er tilfældet med de opgaver, du hidtil har fået på dit skrivebord.

Tag en snak med din leder

Hvis du mener, at du har gjort et godt stykke arbejde, så er det en god idé, hvis du tager fat i din leder for at høre, om der snart skal til at ske noget med din stilling. Det er i sidste ende ham, der skal forfremme dig, og derfor vil det være en idé, hvis du siger det til ham, at du gerne vil forfremmes.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here