Sådan lære din samlever hurtigt dansk

0
2017

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det sker heldigvis for rigtig mange af os, at vi finder sammen med en partner fra et andet land. Dette viser blot, at vi på trods af landegrænser og sprogbarrierer godt kan finde sammen. Men hvis forholdet udvikler sig, og man ender med at flytte sammen og skal have en hverdag op og stå sammen, så kan sprogbarrieren godt gå hen og skabe problemer, og man kan jo ikke snakke Engelsk sammen hele tiden. Selvom dansk ofte nævens blandt de sprog som er svære at lære, så er det dog ikke helt umuligt, hvis man bor her og dedikere sig til et dansk kursus.

Det er helt gratis at lære dansk

Learn Danish free. Hvis din samlever ikke er dansk og gerne vil lære at tale det, så er det nok blevet googlet et par gange, og man kan sagtens lære dansk helt gratis.

Sedler med oversættelser rundt omkring i hjemmet

En af de mere klassiske metoder for at lære et andet sprog er selvfølgelig sedler med oversættelser rundt omkring i hjemmet. Så for at ens samlever skal lære hvad de basale ting i hjemmet hedder, kan han eller hun læse sedlen med oversættelsen, hver gang vedkommende skal benytte genstanden.

Tal så meget dansk som muligt

Man lære ikke dansk af at tale engelsk hele tiden, så selvom ens samlever ikke føler sig sikker på dansk, så skal vedkommende tvinges til at prøve, også selvom det lyder sjovt. Hvis han eller hun ikke vil tale dansk, kan det kunne komme til at skabe problemer når der kommer gæster, eller når man skal ud i Danmark.

Find et godt kursus (det kan godt være online)

For at lære et sprog er den ultimative fremgangsmåde selvfølgelig, at man får undervisning i det. Disse kurser findes overalt i Danmark, men det er også muligt at bruge vidunderet skype. Med et danskkursus over skype har man den fordel, at man kan lære dansk uanset hvor man er.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here