Sådan gør du haven klar til uforglemmelige sommeraftener

0
461

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Følgende artikel er betalt og udarbejdet i samarbejde med de hjemmesider, der linkes til.

En varm, dansk sommer. Det krydser de fleste fingre for, så snart de første solstråler begynder at lyse Danmark op i foråret. Desværre er det ikke altid, at hverken din have eller bolig er fuldstændig forberedt på, at den danske sommer snart er over os.

Muligvis har din græsplæne ikke overlevet en kold og regnfuld vinter. Måske har din terrasse heller ikke været i stand til at kæmpe imod vinterens strabadser. I så fald er der nogle simple løsninger til, hvordan dine udendørsfaciliteter kan blive klar til at danne rammerne for fantastiske sommeraftener.

Få overstået havearbejdet med nemme og enkle løsninger

Naturen kræver sin tid, før den kan blomstre op – især hvis den er hårdt ramt efter vinteren. Hvis du ikke er den store haj til havearbejde, er der heldigvis mange måder at få haven til at stå flot og farverig til sommer på.

Først og fremmest kan rullegræs være din redningsmand. Rullegræsset sørger for, at din have hurtig bliver grøn og ukrudtsfri. Derudover er denne type græs yderst robust. Det er klart en fordel fremfor at sprede græsfrø, der skal have tid til at gro ud. Det vil trods alt være virkelig ærgerligt, hvis det nyslåede græs ikke når at gro ud, sådan haven ikke må betrædes hele sommeren.

Hvis dit havelandskab mangler farver i form af planter eller træer, er det endnu en gang smart at tænke på færdige og nemme løsninger. I stedet for at kigge efter plantefrø kan en færdigudsprunget plante eller et voksent træ være den hurtige vej til at gøre haven sommerklar. Derved planter du blot planten eller træet i haven, og så er du allerede godt på vej mod en imødekommende have til sommerens gæster.

Gør terrassen til omdrejningspunktet for sammenkomster

Selvom en flot og grøn have er det oplagte sted at nyde det gode sommervejr, kan din terrasse være mindst lige så veloplagt. Efter en vinterperiode trænger træet eller fliserne muligvis til en kærlig hånd i form af rengøring eller fjernelse af ukrudt. Derfor bliver du i første omgang nødt til at trække i arbejdshandskerne og få finpudset og istandgjort terrassen.

Derefter kommer det sjove. Nu kan du indrette din terrasse perfekt til at husere gæster, der glæder sig til at tilbringe en uforglemmelig sommeraften i dit selskab. Anskaf dig en lækker grill, et par gode udendørsmøbler samt, sidst og ikke mindst, en markise.

En terrasse egnet til sommeraftener og en lækker markise går nemlig hånd i hånd. En markise er den ideelle måde at skærme terrassen mod sollys, sådan du kan trække gæsterne ind i skyggen for at nyde din hjemmelavede Margarita.

Hvis du både fikser din have med rullegræs og kobler en markise over terrassen, er du yderst godt på vej til at skabe de ultimative rammer for hyggelige og behagelige sammenkomster i løbet af den danske sommer. Derudover er det yderst praktisk for dig selv, når du gerne vil nyde en god bog eller en portion koldskål i skyggen, mens du nyder din grønne, smukke have.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here