Sikr dig selv mod personlig konkurs

0
1099
Sikr dig selv mod personlig konkurs

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Hvis du vil ruste dig selv til dårligere tider, skal du ikke hamstre en masse dåsemad i det lokale supermarked, og du skal heller ikke grave en bunker i baghaven for at sikre familien mod eventuelle luft- og kemiske angreb fra andre lande. I stedet bør du melde dig ind i en fagforening og a-kasse, så du er sikre økonomisk og juridisk, hvis du skulle blive fyret fra dit arbejde. Selvom det kan sammenlignes lidt med en forsikring, du betaler, hvis du skulle gå hen og få aflyst din rejse, så er en a-kasse et fantastisk godt tip til dem, der endnu ikke har meldt sig ind i en relevant organisation.

Lad os antage at du ikke er medlem af en sådan praktisk organisation. Du bliver kaldt ind på chefens kontor en helt normal arbejdsdag. Du får beskeden om, at du er blevet fyret og har tre måneder tilbage på arbejdspladsen. Du skal nu hjem og fortælle både din partner og måske børn, at du ikke længere har et arbejde, og at I måske ikke har nogen indkomst fra dig, når de få måneder er gået. Det er hverken særlig morsomt eller nemt at skulle fortælle – og det er det altså heller ikke, hvis man er medlem af en a-kasse, skal vi skynde os at sige.

Det får du som aktivt medlem

Men hvis du er aktivt medlem, er du sikker på at kunne modtage dagpenge, hvis uheldet skulle være ude. Derudover får du også muligheden for at komme med til diverse kurser, som skal sikre, at du bliver bedre rustet til arbejdsmarkedet. Samtidig kan du med disse kurser også opkvalificere dig selv, hvis du opdager nogle kompetencer, du ikke mestrer eller har angivet på dit CV. Du kan læse meget mere om fordele og finde en, der passer til dine behov her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here