Skab stemning og hygge med en biopejs

0
730

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Biopejsen giver god varme, men er ikke beregnet som primær varmekilde – det simpelthen bliver for dyrt. Biopejsen bruger nemlig bioethanol som brændsel. 

Bioethanol er en form for alkohol og er et miljørigtigt og klimavenligt produkt, det vil sige, at den er CO2-neutral.

Bioethanol er noget dyrere end træ og briketter, men biopejsen er helt ideel, hvis du vil skabe stemning og hygge i dit hjem, og med en temperaturstigning på 3-4 grader, vil du sagtens kunne mærke varmen. 

Det er dampene fra bioethanolen, som brænder i pejsen og giver flotte, orange flammer.

Brændetiden for bioethanol kan være forskellig, afhængig af størrelsen på din biopejs, men typisk kan en liter bioethanol brænde i ca. 1-6 timer.

Online finder du masser af råd og vejledning om lige præcis hvilken bio-
ethanol
, der passer til din biopejs, ligesom du altid finder gode tilbud på kvalitetsbioethanol. 

Køb godkendt bioethanol til din biopejs

Bioethanol er typisk lavet på for eksempel majs, sukkerroer eller kartofler, det er lugtfrit og er let antændeligt. Bioethanol brænder rent og uden lugt.

En af fordelene ved at bruge biopejs er, at bioethanol er langt mere miljørigtigt i forhold til en traditionel pejs eller brændeovn. 

Afbrænding af bioethanol afgiver ingen farlige partikler, da afbrændingen er helt ren.

Bioethanol er fuldstændig uskadeligt og kan derfor bruges også i mindre lejligheder, hvor det kan brænde uden, at du skal åbne vinduer, får røg i stuen eller lignende. 

Strenge kvalitetskrav

Der er ret strenge krav til bioethanol i Danmark.

Hos de rette forhandlere finder du kun godkendt og høj kvalitets bioethanol, som du kan bestille online og få leveret lige til døren. Vælg altid bioethanol med en høj alkoholprocent, så er du sikret et godt resultat. Gå aldrig på kompromis med kvalitet og sikkerhed.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here