Sort Kalkmaling

0
246

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Kalkmaling i mørke og sorte farver skaber et eksklusivt, raffineret og dramatisk udtryk. I modsætning til en væg malet med almindelig sort vægmaling, vil en sort kalkvæg opfattes som mere blød og harmonisk, og slet ikke lige så hård, grundet dens matte og bløde finish. Når det så er sagt er en væg malet med sort kalkmaling stadig et statement! Vi bruger farver i vores hverdag alt efter hvordan de påvirker os, og derfor har sorte vægfarver selvfølgelig også sine begrænsninger. Den sorte farve virker alvorlig frem for livlig, og får et rum til at føles mere tilbagetrukket. Alligevel er det faktisk muligt at anvende sort vægmaling i alle hjemmets rum, du skal bare huske at gøre det med omhu.

Her på siden har vi samlet vores mørkeste og sorte farver kalkmaling, så kig dig omkring og bliv inspireret af sorte farver kalkmaling.

Mal en væg med sort kalkmaling

Kalkmaling i sort er yderst populært og kan skabe et dramatisk og elegant element i din indretning. Kalkmalingens bløde finish sikrer dig, at udtrykket ikke bliver for hårdt, selvom du anvender sort kalkmaling. Er du på udkig efter helt sort kalkmaling, er Varg det oplagte valg for dig! Med sine kulsorte pigmenter finder du ikke en kalkmaling som er mere sort, end denne. Vælger du at male din stue, kan det virke intimiderende hvis du maler hele rummet sort. Forsøg i stedet at male en enkelt væg med sort maling, eller mal dine trædetaljer med en mat sort maling – det giver et super flot spil! Leder du efter maling til dit soveværelse, er sort derimod et oplagt valg. Den sorte farve vil stå i direkte kontrast til dine resterende dekorative elementer, blandt andet sengen, hovedgærdet og sengetøjet. Skal du male din entré eller indgang, kan du eksperimentere med at male en halv væg, fra gulvet og op. Dette skaber nogle smukke linjer i rummet, som vil lede øjet hen frem for op.

Sort maling er ligeledes super smuk på et badeværelse, hvor den typisk vil stå i kontrast til den hvide sanitet. Du kan også anvende sort vægmaling som en komplementærfarve i din indretning. Her skal du dog undgå at bruge den sammen med maling i for mørke toner, da dette hurtigt vil virke for hårdt. Anvend i stedet en farve med en varm undertone, som en brændt orange vægmaling eller en okkergul. Messing- og gulddetaljer står også smukt frem, med en sort væg.

Tilføj et lille splash farve

Som et alternativ til de kulsorte vægge, kan du eksperimentere med dybe og mørke farver, som har en lille undertone af noget andet. Harmoni er en utrolig lækker mørk blommefarvet kalkmaling, som synes varm og mørk. Den er det perfekte alternativ til mørkegrå eller sorte vægge!

Blåsorte vægge

En dyb mørkeblå farve som næsten ser sort ud leder tankerne hen på det dybe hav og skaber en eksklusiv og royal følelse. Kaprifol er det perfekte alternativ til de klassiske mørke nuancer og kommer virkelig til sin ret når den kombineres med lysegrå, beige, hvide eller brune nuancer.

Mørkegrå kalkmaling

En eksklusiv mørk grå farve kalkmaling skaber en følelse af eksklusivitet og harmoni. Lys Ibenholt er for den modige indretningsentusiast som tør arbejde med mørke farver i hjemmet

Sorte vægge giver din indretning et strejf af elegance, herskabelighed og raffinement. Med sort vægmaling giver du dit hjem en barsk men samtidig spændende følelse.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here