Spild ikke penge på originaler

0
2605

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Vi danskere er generelt er folkefærd af tilbudsjagere, der godt kan lide at finde ting der er på tilbud og meget gerne også vil bruge tid på at finde de bedste priser. Samtidig er der også mange åbenlyse steder, hvor der kunne spares en masse penge, men hvor der ikke bliver det. Når det kommer til at finde alternativer til produkter, er vi danskere nemlig ikke så opfindsomme.

Der findes eksempelvis mange steder, hvor det kan være en god ide at vælge de originale produkter, og så findes der nogen tilfælde, hvor det er decideret tosset at bruge ekstra penge på at vælge de originale udgaver. Et af de steder, hvor man kan spare rigtig mange penge at spare ved at droppe originalerne, er på blækpatroner.

Spar mange procenter

Det er langt fra unormalt at en original blækpatron til eksempelvis HP eller lignende koster op mod 500 kroner, alt efter hvor mange milliliter blæk den indeholder. Vælger man derimod en kompatible patron som blandt andet forhandles hos InkPro, kan man spare helt op mod 90% i forhold til prisen på originale.

Indholdet af blæk er naturligvis det samme, om der står den ene eller anden producent på æsken, og du kan derfor sagtens vælge den billige løsning, uden at skulle være bange for at det kommer til at betyde noget for din printer.

Der er dog den lille ting, man skal have in mente, når det kommer til at benytte uoriginale blækpatroner til sin printer, og der er at der er nogen producenter, der vælger at lade garantien frafalde, hvis man ikke benytter de originale patroner, hvilket naturligvis primært sker for sikre, at kunderne køber deres patroner, hvilket de naturligvis tjener mange penge på.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here