Tips til at få mere tid med din familie

0
1265

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Har I også nogle gange svært ved at koordinere alle jeres forskellige aftaler i familien, så I næsten aldrig har tid til at lave noget sammen? I en travl hverdag kan det godt være svært at få tid til kvalitetstid med din familie, hvor I bare er sammen for at hygge jer. Tiden kan hurtigt komme til at gå med praktiske gøremål.

Aftal at være sammen

Hvis I gerne vil blive bedre til at være sammen, men I samtidig alle sammen har aftaler hist og her, er det en god idé at aftale at være sammen i familien. Hvis I planlægger, at på næste onsdag vil I holde filmaften sammen, så kan alle i familien sørge for ikke at lave andre aftaler der. Der er sjældent umuligt at få noget tid sammen, det kræver blot lidt planlægning. Så foreslå en filmaften eller noget andet for din familie. Hvis I ikke ved, hvad I skal se af gode film, så køb eller lej Twillight her f.eks.

Vær sammen om praktiske ting

Hvis der går meget tid derhjemme med at ordne praktiske ting, så der er mindre tid til familietid, så prøv at gøre de praktiske ting til en fælles ting. Når den står på rengøring og oprydning hele søndagen, så inddrag alle i det i stedet for, at der er én, der står med det hele.

Hold mobilfri dag

Det kan også være, at I faktisk tit er hjemme på samme tid, men at I bare aldrig er rigtigt sammen, fordi hele familien sidder bag hver sin skærm. Det er nemt at blive opslugt af, og vi gør det nærmest alle sammen. Hvis I holder en fælles mobilfri dag, har I langt mere tid til at lave noget sammen. I kan lave mad, gå tur eller spille spil sammen.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here