Tips til at forvandle din flytning til en leg

0
999
flytning

Denne artikel er baseret på et kommercielt samarbejde og artiklen er betalt for af den eller de virksomheder, der linkes til.

Det er altid spændende at skulle flytte et nyt sted hen, fordi man starter et nyt kapitel i livet. Problemet er bare, at det er de færreste, der nyder en flytning, fordi det ofte ender ud i et stressende projekt. Her er et par tips til, hvordan I som familie forvandler flytningen til en leg.

Husk på hvad der venter jer

Når man står i situationen af ren flyttekaos, kan man hurtigt komme til at glemme, hvorfor man egentlig står i det. I skal huske at stoppe op og tænke over, at der venter jer et nyt og spændende kapitel. Når man vender situationen til noget positivt og italesætter, hvad det er, der venter, bliver hele flytteprocessen generelt mere positiv.

Gå i gang i god tid

Det der ofte forbindes med noget træls i flytteprocessen er, at det hurtigt kan blive et stressende projekt. Dette problem kan du naturligvis komme i forkøbet ved at starte nedpakningen i god tid. Køb flyttekasserne når du har bestemt dig for at flytte, og så kan du stille og roligt begynde at pakke ned i takt med at du ikke længere skal bruge tingene. På den måde slipper du for stress og jag, som ofte er forbundet med nedpakningen af hjemmet, hvis det først sker dagen før selve flytningen.

Betal jer fra flyttehjælp

Det kan nogle gange være træls at skulle bede om flyttehjælp, fordi vi ved fra os selv, at det i virkeligheden ikke er noget, særligt mange brænder for. Hvis du vil være fri for at spørge alle dine venner om hjælp, kan det være en god idé at betale sig fra flyttehjælp. Det er der naturligvis flere fordele ved. Først og fremmest slipper i for at bære alle de tunge kasser og køre frem og tilbage, men I får samtidig også mulighed for at nyde processen. Du kan læse mere her.

EFTERLAD ET SVAR

Please enter your comment!
Please enter your name here